lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ostoslistaa ja muutamat kuvat

Aina sitä on (koiria omistava) ihminen jotakin vailla! Tällä hetkellä hankintalistalla olisi seuraavat
- turkinhoitoaine, mieluiten spray
- valkoiselle turkille tarkoitettu shampoo (valkoisten kohtien pesuun)
- ohennussakset, joiden ois kiva olla laadukkaat heti kerralla, ettei tarttis uusia ostaa ihan heti
- Kong-lelut (2 kpl)
- trimmipöytä. Siis kuinka ihanaa ja helppoa ois vaan nostaa koira pöydälle ja suorittaa harjaukset, kynsienleikkuut, näyttelyharkat, tassu- ja korvakarvatrimmit siinä?
Siinäpä sitä olis. Jos vaan rahaa jostain taivaalta tippuis, niin hankkisin nuo heti!

Huomenna mennään harjoittelemaan Ninnin kanssa ens viikonlopun erkkaria varten mätsäreihin Tuulokseen. Pinjakin pääsee mukaan muistelemaan näyttelyhommia ja se menee siis ekaa kertaa pieniin aikuisiin kisaamaan. Saas nähdä, miten meidän neitien käy. Ite ainakin ootan innolla huomista ja mätsäritunnelmaa. Ollaan tällä viikolla muutaman kerran käyty harjoittelemassa näyttelyjuttuja tämän meidän uuden asuinalueen läheisellä parkkiksella ja kyllähän ne alkaa ihan hyvin sujua. Onneksi pentuluokassa annetaan vielä aika paljon anteeksi koiran käytöksen puolesta, joten erkkari ei nyt ihan niin hirveesti jännitä. Saapa kuitenkin nähä sitten viikon päästä, kun mää en voi kuitenkaan jännitykseltäni nukkua enkä syödä...

Ninni tapittaa

Hei, me liikutaan!

Pinja tuijottaa, että millon se nami sieltä taskusta oikeen ilmestyy...


Nuotiopaikalla

Iiks! Viimeksi kun tämmönen kuva otettiin, niin ei tytöt olleet läheskään saman kokosia... Onhan niillä kokoeroa edelleenkin, mutta molemmat näyttää niin aikuisilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti