perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kevään viimeinen rally + erkkarijännitystä

Kotiuduttiin just tyttöjen kans JANKK:in hallilta, kun meillä oli tosiaan Pinjan kans viimeiset rallytreenit tälle keväälle. Syksyllä sitten mahdollisesti jatketaan ohjatusti ryhmässä, mutta jos me sitä ennen käytäis kisaamassa (!!!) kesän aikana ainakin kerran alokasluokassa. Ite vaan oon niin epävarma lähtemään kisaamaan, koska tiedän oman jännitykseni vaikuttavan niin paljon koiraan. Pitäis vain rohkaistua ja luottaa siihen, että osataan alokasluokan liikkeet ja mennä kisoihin rennolla asenteella ilman mitään suurempia odotuksia. Tämä on meikäläiselle paljon helpommin sanottu kuin tehty, mutta joskus pitää uskaltaa mennä sinne oman mukavuusalueen ulkopuolellekin!

Meillä oli tosi kiva treeni äsken ja tehtiin rata kahteen kertaan, sillä meitä oli vain 3 koirakkoa, joten aikaa oli hyvin. On se vaan hauska huomata, että vaikka meninkin ilman koiraa kahteen otteeseen radan kuivaharjoitteluna, niin silti sitä onnistuu mokailemaan heti kolmannen tehtäväkyltin kohdalla kun koira on mukana! Oli täyskäännös oikeaan ja minä siinä sähelsin semmosen 270 asteen käännöksen ja ihmettelin, että miten meidän edessä ei olekaan seuraavaa tehtäväkylttiä... Joo-o, no kannattais varmaan oppia lukemaan tai jotain.

Pinja teki töitä innolla, mutta huomasin kyllä neidin väsyneen Musti&Mirrissä vierailusta. Ollaan muutettu siis eri puolelle Hämeenlinnaa ja nyt meillä on kävelymatkan päässä lähin M&M. Päätin sitten tänään iltapäivälenkin yhteydessä käydä kyseisessä liikkeessä treeninameja ostelemassa ja onhan siinä toki enemmän ihmettelmistä noilla tytskillä kuin normilenkillä.
Ninni pääsi tosiaan mukaan odottelemaan autoon Pinjan ja minun treenaillessa. Lopussa meille jäi semmonen 10 minuuttia luppoaikaa ja Pinjan ollessa väsyneen oloinen, kävin vaihtamassa merleneidin mörköikäiseen soopeliin. Ninnille teki hyvää vähän päästä ihmettelemään hallin hajuja ja vieressä treenailevia koirakoita. Bongasin näyttelypöydän hallilta ja nostin neidin sen päälle. Muutamaa ihmistä pyysin katsomaan Ninnin suuhun ja yllättän hyvin meni tämä ex-tempore -pöytätreeni, sillä neiti N ei näyttänyt jännittävän enää, kun joku outo ihminen tuli tirkistelemään sen suuhun. Toivon nyt tosissaan, että Ninni osaisi myös huomenna käyttäytyä yhtä rauhallisesti pöydällä kuin tänään. Huomisesta puheenollen on muuten semmonen jänskätys päällä nyt, ettei oo tosikaan! Pitäis ens yönä malttaa nukkuakin ja aamulla ois herätys 5:30, että varmasti keretään näyttelypaikalle hyvissä ajoin palloilemaan ennen kehän alkua. Nyt vielä vähän tavaroiden tsekkausta ja iltalenkin jälkeen Ninnin rinnuksen, mahanalusen ja koipien pesu.

Sade ei haittaa meijän Pinjaa

Kurarallia!

Ninski
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti