keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Erkkaritunnelmointia ja pohojoosen neidit

Viime lauantaina koitti Ninnin ensimmäinen virallinen kehäpyrähdys, kun suuntasimme Kiljavalle shelttierkkariin. Matkamme alkoi Hämeenlinnasta klo 7 ja matkaan pääsi myös junnunartuissa kisannut Abby -sheltti omistajineen. Vajaan tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme Kiljavanrantaan ja rokotusten tarkastusten jälkeen kerkesimme hyvin kuivaharjoittelemaan muutaman kerran, ennen kuin klo 9 ensimmäiset kehät starttasivat.

Ninnin vuoro oli noin 11-12 aikoihin, en enää tarkalleen edes muista! Neiti esiintyi mielestäni oikein kivasti siihen nähden, miten paljon ollaan päästy näyttelyharkkailemaan häiriössä. Liikkeet menivät aika häntä antennina -meiningillä ja Ninniä olisi kovasti kiinnostaneet kehän ulkopuolella olevat ihastuttavat toiset sheltit. Pöydällä Ninni antoi tosi hyvin käsitellä itseään, seisoa se malttoi nätisti ja oli oikeasti ihanan rauhallinen. Taisi tehdä pari tuntia siinä hälinässä hyvää tuolle pirtsakalle soopelitapaukselle, kun kehässä ei tarvinnut ylimääräisiä askelkuvioita tai mitään muutakaan asiaankuulumatonta suorittaa.

7-9 kuukauden ikäisiä narttupentuja oli ilmoitettu mukaan 16 kappaletta ja saattoi niistä joku olla poiskin. Kilpailuluokassa meidät käteltiin pois ensimmäisten joukossa ja Ninnin arvostelu löytyy neidin omalta sivulta. Kertakaikkiaan olin niin kovin tyytyväinen Ninnin käytökseen ja esiintymiseen, että tästä on hyvä jatkaa! Ainoa asia, mikä nyt vähän jänskättää, on tuo Ninnin tällä hetkellä lyhyt leuka, josta johtuen sillä on yläpurenta. Neiti täytti maanantaina 9 kuukautta ja toivon enemmän kuin mitään muuta tällä hetkellä, että se siitä korjaantuisi. Pidetään peukkuja!

Kuva: Satu Tuominen
Sunnuntaina ajelin koirien kanssa tänne Vihantiin mun vanhempien hoteisiin viideksi viikoksi punkkaamaan, sillä mulla on työharjoittelua tuossa 30 kilometrin päässä toukokuun loppupuolelle asti. Koirat on jälleen hyvin sopeutuneet tähän "maalaiselämään", vaikka tosiaan taidetaan asua täällä enemmän keskustassa kuin Hämeenlinnassa. Tänään meillä oli tarkoitus lähteä käymään Kempeleen mätsäreissä, mutta mätsäriseuralaisella, eli Nala-labbiksella olikin mennyt massu sekaisin. Tämä ilta pyhitetään siis aurinkoisessa säässä lenkkeilylle ja rentoutumiselle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti