keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Koirapuistolaiset

Eilen illalla ja tänä aamuna koiria kävi moikkamassa mun vanhempien naapurissa pari päivää lomaa viettänyt 8-kuinen Aatu-sheltti. Tytöt olivat aivan ihastuksissaan ja pikkuruinen (tosiaan Ninniäkin pienempi) Aatu oli aluksi ihmeissään kahdesta innokkaasti neidistä, mutta pian se näytti tunnistavan "kaltaisensa". Valitettavasti Aatun piti tänään lähteä takaisin kotipaikkakunnalleen, mutta ehkä koirat vielä tapaavat, kun satutaan samaan aikaan tänne Vihantiin.

Ajeltiin tänään Raaheen moikkaamaan labbisneitejä Hillaa ja Nalaa. Päätettiin lähteä käymään koirapuistoilemassa Pinjan, Ninnin ja Nalan kanssa siinä toivossa, ettei keskellä päivää siellä ketään muita olisi. Toisin kävi ja koirat saivatkin uusia, onneksi kilttejä tuttavuuksia. Parivuotias seropiuros Reino oli aluksi vähän ihmeissään kolmesta nuoresta neidistä, mutta innostui lopulta spurttailemaan pitkin puistoa Nala perässään. Ninniäkin tämä Reino lähti jahtaamaan ja mun piti mennä pysäyttämään moinen meno, kun Ninni tuntui olevan niin hätää kärsimässä. Paikalle saapui myös 7-kuinen kultsinarttu, jolla myös vauhtia piisasi. Meikäläisen koirat eivät innostuneet mihinkään toimintaan niin kovin holtittomasti liikkuvan kultsin kanssa, vaan tyytyivät leikkimään keskinäisiä hippaleikkejään. Pinja pääsi yllättämään mut ja alkoi leikkiä kultaisennoutajan omistajan pojan kanssa, joka heitteli keppejä ympäri puistoa. Voi mun keppihullua, lapsia "niin kovasti pelkäävää" neitiä. Jospa sen lapsipelko sai hälvennystä edes vähän tänään!Tuulitukka

Reino tutkii...
Raahessa on mun mielestä aika kiva koirapuisto, kun se on ihan metsäreunassa ja puitakin löytyy. Toisin kuin Hämeenlinnan keskustan tuntumassa olevassa puistossa, niin Raahessa koirilla on tilaa liikkua ja sieltä löytyy juurakoita möyhittäväksi.

Jipii!

Tytöt tuijottaa...

Taustalla Nala-koipeliini (12 vko:a)

Nala ottaa Hillalta luun suoraan suusta! Melkoinen penska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti