perjantai 29. kesäkuuta 2012

Pinja pulikoi

Eilen Pinja pääsi ekaa kertaa kokeilemaan uimista sisätiloissa, sillä neiti pääsi Wilma-bichonin kanssa pulikoimaan Hyvinkään koirakylpylään. Saavuttiin paikalle hyvissä ajoin ennen klo. 17, jolloin meidän uintiaika alkoi. Saatiin siinä rauhassa tutustua paikkoihin ja Pinja haistelikin rohkeana tyttönä uimalan lattioita, mattoja, siellä myynnissä olevia koiranruokasäkkejä ynnä muita, eikä pahemmin hätkähdellyt kylpylän kanssa samoissa tiloissa olevasta koirahoitolasta kantautunutta haukkumista.

Ekaksi tsiikaillaan vähän kokonaiskuvaa uudesta paikasta...
Ennen uimista Pinja huuhdeltiin suihkun alla ja meikäläinen vaihtoi lenkkarit feikkicrocseihin. Sitten ei muuta kun kelluntaliivi päälle (Pinjalle siis, uittaja oli märkäpuvussa erikseen ja me koirien äipät saatiin tyytyä kastumaan altaan reunalla) ja menoks! Wilma meni edellä kokeneempana uimarina ja Pinja pulikoi perässä reippasti välillä vettä suuhunsa haukkoen.

Vielä suht kuiva koira

Wilma ois selvästi lähdössä jo suihkuun...
Pienoinen kauhu kyllä paistoi Pinjan silmistä ja altaasta kun pääsi kuivalle maalle, niin tietysti heti ravisteltiin turkista ylimääräiset vedet pois. Oli kyllä hienoa nähdä, kuinka reippaasti kuitenkin Pinja ui ja hoksasi homman nimen, vaikka veteen meno pelottikin koko ajan. Otettiin vinkulelu houkuttimeksi, mutta ei Pinja ottanut sitä hampaisiinsa vedessä vasta kuin vihoviimeisellä uintikerralla. Uittaja innosti Pinjaa leikkimään kuivalla maalla lelua vinguttamalla ja lopulta Pinja tosiaan innostui juoksemaan lelu suussaan altaan ympärillä. Muutaman uintikerran jälkeen otettiin liivit Pinjalta pois ja hyvinhän tuo pysyi pinnalla ilmankin.

Leikitään villisti! Wilma seuraa vierestä, kun Pinja riehuu.

Ihana vinku!

Vesipetoinen!

"Heitä jo se vinku!"

Ja taas mennään...

"Onko tää nyt muka niin kivvaa..."
Onneksi saatiin olla rauhassa kahdestaan tällä Pinjan ekalla uimalakerralla ja ens kerralla sitten voisi mennä jo sellaiselle vuorolle, jolla on Pinjalle outojakin koiria. Paitsi ei Wilmakaan ollut Pinjalle entuudestaan kovin hyvä tuttu, kerran vaan tytöt olivat nähneet noin kuukausi sitten ja silloinkin tosi pikaisesti. Nyt neideillä meni kuitenkin tosi hyvin yksiin ja juoksuaikainen Wilma haisikin Pinjan nenuun tosi mielenkiintoiselle.

Uinnin jälkeen pestiin koirat kunnolla ja sitten kuivateltiin föönien alla. Kotimatkalla Pinja nukkui aika sippinä tyttönä, mutta kotiin kun päästiin ja annoin Pinjalle ruaan, niin virtaa oli taas vaikka muille jakaa. Tuon uimisen jälkeen Pinjan aineenvaihdunta oli hieman vilkastunut ja vaikka se pissasikin uinnin jälkeen, niin kotona tuli pisut olohuoneen matolle syönnin ja leikkimisen jälkeen... Olis vaan ite pitänyt olla skarppina! Iltalenkillä viivyttiin puolitoista tuntia ja tavattiin 8 kuukauden ikäinen mopsiuros, jonka kanssa Pinjalla meni hyvin yksiin. Aluksi Pinja arasteli uutta tuttavuutta, joka kummasti rohisi välillä ja oli niiin innokas leikkimään. Pinja sai purkaa loput energiansa mopsin kanssa painien ja spurttaillen, uudet kaverukset taisi tulla niistä kahdesta. 
Loppuun vielä muutama eilen uinnin jälkeen otettu kuva puhtaasta koirasta.


Puhdasturkkinen neitokainen

Kuvastus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti