torstai 5. heinäkuuta 2012

Sukulointia Savossa

Vietettiin leppoisa parin päivän vapaa Savon sydämessä, eli Kuopiossa. Pinja tapasi koirakamujaan ja yksi uusi tuttavuuskin reissun aikana oli, nimittäin 7-vuotias kääpiövillakoirauros Pyry. Pinjan ja Pyryn ensitapaaminen oli hieman dramaattiinen, sillä Pinja meinasi aivan hermostua Pyrylle, joka oli niin kiinni meidän teinitytössä ja Pyry puolestaan ärähti Pinjalle, kun Pyrylle tärkeä ihminen silitteli Pinjaa. Lopulta kaverukset menivät oikein nätisti hihnalenkillä yhdessä ilman sen kummempia äksöneitä.

Vauhtia tassuissa

Pinja the Nurmikonkiitäjä

Täältä tullaan...

...ja taas mennään!

Lepotauko


Pinja sai juosta pallon perässä aivan sydämensä kyllyydestä ja nukkui kyllä sikeästi yönsä toisessa mummulassaan, kun päivät oli niin täynnä touhua. Ostin Pinjalle Kuopiosta uuden puolikuristavan pannankin, joka osoittautukin hiukan liian isoksi... Pinja pääsi vapaaksi pannastaan ihme venkoilun aikana, mutta onneksi ei oltu missään autotien varressa lenkkeilemässä. Eli (ihana limenvihreä!!!) panta jää vielä kaappiin ja odottelemaan koiran kauluskarvojen tuuheutumista.

Meidän 5 kuukauden ikäistä kummipoikaa Pinjan piti taas ihmetellä ja haukkuakin piti pienelle vaaville. Vauva ei onneksi Pinjan haukahduksista ollut moksiskaan, ihmetteli vaan, että mikä se siinä oikeen mekastaa turhan takia. Mustasukkainenhan tuo Pinja oli ihan selvästi, kun pidin kummipoikaa hetken sylissä ja tunki heti viereen, että mua kans pitää hoitaa! Pinja kun on tottunut liian hyvälle, kun kaikki on aina sitä rapsutellut ja puhutellut. Saapa tottua siihen, ettei aina oo ykkönen. ;)


Profiili

"Jee, nurtsi!"

Mikä ilme!

Pallo suussa




Tähän loppuun vielä muutama seisotuskuva Pinjasta, jotka tuossa pihalla äsken napsittiin.
7 kuukauden iän Pinja saavuttaa ihan pian, eli ens viikon tiistaina ja karva on pikkuhiljaa vaihtunut aikuisemmaksi, ainakin osittain. Näistä kuvistakin voi huomata, miten turkki on pitempää kauluksessa ja takapuolen päällä, selässä törsöttää vielä lyhyempiä karvoja. En oo päässyt mittailemaan Pinjan säkää, mutta painoa neitillä oli tänään 8 kg ja luulen, että korkeus olis jotain 38-39 cm.






Ylihuomenna matkataan Savonlinnaan mun kaverin mökille ja Pinja pääsee mukaan tutustumaan mökkeilyyn. Taitaa olla eka ja samalla viimenen kerta mökillä tänä kesänä, sillä meidän perheellä ei oo ikinä omaa tai vuokramökkiä ollut. Mutta nauttikaamme nyt tästä kesästä, kun se nyt on, uujee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti