sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kotiutunut koiruus ja kuvapläjäys

Pinja on kotiutunut hyvin meidän uuteen kämppään ja ottaa ilon irti omasta takapihasta. Niin, ja takapihan kukkapenkeistä... Nyt pitäis oikeesti muistaa ostaa sitä matalaa puutarha-aitaa! Jos ei siis halua joka päivä siivota kuratassuissaan sisälle rynnistäneen koiran jälkiä laminaattilattiasta...

Lenkkimaastot meillä eivät oikeastaan ole vaihtuneet, niin samoja koiratuttavuuksia tulee päivittäin vastaan kuin ennen tänne muuttoakin. Uusiakin koirakavereita ollaan tavattu ja naapurin kääpiövillakoirauros (9 kk) tuli toissapäivänä Pinjaa moikkaamaan tuohon meidän takapihalle. Pinja oli jotenkin hämillään, kun tämä uusi tuttavuus (jolle on pitänyt isotellen haukahdella aidan takaa) tulikin HÄNEN omalle pihalleen! Aluksi villakoira oli niiin kovin innokas, että Pinja päätti aivan alistua ja oli koko ajan pää alhaalla luikkimassa pakoon, kun toinen niin kovasti koitti tehdä tuttavuutta ja heiluttaa häntäänsä haukkuen samalla niin kimakalla äänellään. Lopulta koirat olivat kuin majakka ja perävaunu ja kiertelivät takapihalla samojen hajujen perässä. Pinja on tosiaan aluksi joidenkin koirien kanssa oikea arkajalka, mutta lämpeää nopeasti kun hoksaa, ettei toinen halua muuta kuin leikkiä.

Pinjan viimeaikaisista touhuista loppupäivitys kuvien kertomana, sillä me tytöt lähetään nyt Aulangon metsään lenkille entisen naapurin ja hänen lapinkoiransa kanssa. Hyttyset, täältä tullaan!

"Hei vaan! Mää oon Pinja ja tää on MUN piha!"

Kesä kukoistaa!
"Frisbee, namii!"
Ilme kertoo kaiken
No nyt näky tiellä jotain TOSI kiinnostavaa...
Häntä viuhkana mennään
Lepoakin tarvitaan

Joku sinne kukkapenkin taaksen vilahti...
Pupun korva suussa
"Oih, mikäs suloinen sheltti se siellä peilissä onkaan?"
"Hei oikeesti, mitä hommaa... Hohhoijaa..."
Pinjan perusilme
Pinja - pieni grillausapulainen
 Ja tässä muutama seisotuskuvan ottoyritys:


Vasen takajalka niinku jollain sakemannilla...


"Hehee, mää tässä nauran ku te ihmiset ette vaan osaa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti