perjantai 28. joulukuuta 2012

Lomalomalomalaisetnaiset

Me täällä ollaan vaan ja rentoillaan, ei kiirettä muistella ollenkaan!
Eipä me olla sen kummempia aktiviteetteja kehitelty, kuin lenkkeilty, syöty ja nukuttu. Jouluna koirat saivat härän kurkkutorvet jyrsittäväkseen. Pinjalla tässä operaatiossa ei kauaa nokka tuhissut, mutta Ninni jykersi vielä eilenkin muutaman tunnin omaansa säälittävän pienillä hampaillaan. Eipä nuorimmainen saanut herkkua tuhotuksi, joten Pinja päätti auttaa pikkusiskoa syömällä kurkkutorven jämät salaa. Pinja on kyllä kunnon jätemylly. Vaikka ei Ninnikään ruokahalussa moitittavaa ole!

Onhan tässä toki ollut vähän jännitystäkin, nimittäin Ninni kulmurit eivät ole vielä ottaneet lähteäkseen. Niitä on yritetty kiskoa irti vanhan villasukan voimin, tytöt ovat riekkuneet ulkona ja "hammasmiekkailleet" sisällä ehkä enemmän kuin ikinä, on syötetty sitä kurkkutorvea, Racinelin purukrokotiilia ja naudanvuotaluita... Yksi keino on vielä koittamatta, nimittäin naudan herkkuluun pureskelu. Niitä kun ei ole meinannut löytää mistään kuluneina viikkoina. Sekä Hämeenlinnasta että Kuopiosta ne tuntuivat olevan jokaisesta M&M:stä loppu! Huomenna ajattelin kuitenkin eksyä johonkin lähikaupungin lemmikkieläintarvikeliikkeeseen ja ostaa jonkun aidon luun purtavaksi tuolle soopelille. Jospa ne alakulmurit sillä lähtis, uudet kun meinaavat puskea jo kovaa kyytiä viereen.

Pinjan kanssa ollaan harrastettu irtoilevan pohjavillan talteen keräämistä. Feikki-furminaattori on ollut kovassa käytössä viime päivät ja kummasti sitä karvaa vaan tuntuu lähtevän aina vaan. Eipä tuo neiti vielä ihan kaljulta näytä, joten odotettavissa on samainen projekti vielä monena tulevana päivänäkin.

Kuluneen viikon aikana Ninnin suusta lähteneet pikkuhampaat. Yksi lattialle kadonnut uupuu kuvasta!

Kummitätiltä saatu lelu maistuu!

Ninnin korvista on nyt liimat putsattu pois ja hyvin nuo on taittuneet. Saapa nähdä, yrittävätkö nousta vielä pystyyn!

Pinja pötkyläinen

Jotakuta ei aina kiinnosta...
Mutta nyt me tytöt lähdetään reippailemaan ulos vielä ennen pimeän tuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti