sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Turistina messarissa

Eilinen Voittaja-näyttelyssä käynti kevensi rahapussia oikein mukavasti... Mutta tein kyllä niin hyviä löytöjä (ainakin omasta mielestäni), ettei hetkeen tartte ostella mitään koirille! Vaikka tokihan noille ostelis vaikka ja mitä, jos vaan olis ylimääräistä rahaa (ja kämpässä tilaa säilöä turhaa tavaraa), mutta tarpeelliset jutut on nyt hetkeksi hankittuna.

Aktivointilelu 5 e (uskon että Pinja ainakin innostuu tästä ihan kauhiasti!).

Berran treeniliivi 40 euroa (!!!) Ihanan ohutta ja hengittävää materiaalia. Nam.

Tekstiilikaksoset! Talvimanttelit yhteensä 20 euroa.
Pinjan päällä Rukka-merkin valjaat 10 euroa.
Lisäksi ostin vielä M&M:n osastolta hyväksi havaittuja sydämenmuotoisia treeninameja muovipurkillisen (5 e) ja Faunattaren osastolta Arden Grange-merkkisiä koirankeksejä (6,90/2pss). Luulis nyt vähäksi aikaa riittävän naposteltavaa noille kahdelle herkkupersukselle.

Messarissa oli mukavasti nähtävää ja olisin mieluusti viettänyt siellä vielä tämän sunnuntaipäivänkin. Tämän päivän pyhitän ainakin osittain kouluhommille (PITÄIS maalata yks taulu. Huh.), joten ihan suosiolla olin vaan eilisen katsomassa shelttikehän laidalla kauniita, ihania ja hyvinkäyttäytyviä koiria ja kiertelemässä näytteilleasettajien "kojuja". Väliaikaohjelmia tai luentoja en tänä vuonna kerennyt käydä seuraamassa ollenkaan.
Bongasin kehästä myös Ninnin isän, Limbunya Orionin ja olihan se komea ilmestys. Yhdennäköisyyttä Ninniin löysin kyseisen koiran pään mallista ja ilmeestä. Oli myös hauska huomata, että Ninnillä oli ihan pikkuisena niskassaan samanlainen valkoinen merkki, kuin isällään näytti olevan. Ninnillä ne valkoiset karvat ovat kuitenkin jo melkein kokonaan sekoittuneet vaaleanruskeaan karvaan.

Tänä iltana mennään Pinjan kanssa kauden toisiksi viimeisiin rallytreeneihin ja minä pääsen samalla testaamaan uutta treeniliiviä käytännössä, jes! Huomenna Pinja täyttääkin jo kokonaisen vuoden, joten luvassa on Pinjatäyteinen päivitys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti