sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sosiaaliset siskot

Eilen oli oikein sosiaalinen päivä, kun käytiin Hämeensaaren Mustissa&Mirrissä pentukoirille tarkoitetussa tapaamisessa, joita kyseisessä liikkeessä järjestetään joka lauantai. Otin molemmat neidit mukaan, sillä tapaamisten yläikäraja on 1 v. Mukana menossa oli muiden touhukkaiden muassa 7-viikkoiset akitanpennut, 3 kuukauden ikäinen bichon ja 4 kuukautta vanha pk collie. Varsinkin collie oli niin Pinjan mieleen! Ninni innostui härnäämään akitoja, jotka oli kyllä melko lössyköitä nalleja, ja bichonin kanssa leikkivät vähäsen. Pennuille oli laitettu myymälään oma aitaus, jossa saivat rauhassa tutustella toisiinsa ja leikkiä. Pinja äkkäsi aitaukseen joutuessaan välittömästi keilan muotoisen lelun, jossa oli nappuloita sisällä ja omi sen heti itselleen. Sitä meidän teinityttö sitten kuljetteli hampaissaan pienempiään väistellen, eikä edes yrittänyt leikkimistä kenenkään kanssa. Saa varmaan ihan tarpeeksi tuntea pikku naskaleita korvissaan, tassuissaan ja housukarvoissaan meillä kotonakin...
Ninni hurmasi ihmisiä rohkeudellaan ja pienuudellaan. Joku chihun omistaja kyseli, että "onko se chihuahua?". Hmm, ei mun pennulta mielestäni löydy mulkosilmiä ja kuonokin alkaa olla pitempi kuin yhdelläkään chihulla. :D
Ostoksia siinä pentutapaamisen lomassa piti tietenkin tehdä, mutta tällä kertaa hyvinkin maltillisesti. Ostin Pinjalle Fullolifen öljyä ihon ja turkin hyvinvointiin, saapa nähdä, onko sillä mitään vaikutusta. Pinjalla on turkki (ainakin omasta mielestäni) hyvässä kunnossa ja kiiltävä, mutta neiti raaputtaa itseään usein kaulasta, naamasta ja korvien takaa. Myös selästä se kutiaa, jos sattuu rapsuttamaan tietystä kohdasta. Karvanlähtökään ei ole vielä kunnolla alkanut, mutta pohjavillakammalla kun pari kertaa käy turkin läpi, niin kyllä siitä jonkun verran karvaa saa irtoamaan. Toki kyseessä voi olla jokin ruoka-aine allergiakin, mutta karvattomia kohtia tai muuta hälyyttävää, kuin tuo itsensä raaputtelu, ei ole tullut ilmi. Ei tuosta öljylisästä mitään haittaakaan ole ja mukavahan tuo olisi, jos sillä oikeasti on vaikutusta. Öljyn lisäksi ostin myös pari pussillista koulutusnameja, jotka menivät kyllä kaupaksi, kun eilen niitä testasin. Nuo namit on aika hyvän kokoisia ja puolikosteita, joita voi hyvin ottaa tokotreeneihin mukaan.

Tässäpä vielä muutama kuva eiliseltä iltapäivälenkiltä. Sää oli aika tuulinen, joten Ninni varustautui sademanttelilla. Pinjalle riittää onneksi lämmikkeeksi oma puuhkansa!

Kenttä, josta löyty PUUKEPPEJÄ!

Ylpeenä

Pieni meni pusikkoon, isompi käskee "nyt leikkimään sieltä!"

"En mää nyt jaksa leikkii! Mää tykkään syyä näitä heiniä!"

Mietteliäät

Piipa <3

Vähän seisomisharkkaa, ja Ninni se oppii mukana (tai sitten se vaan kattoo namikättä, josko sieltä hänellekin jotain tippuis).

Napottajat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti