sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Se on syyskuu.

Pötkötys

Taas nuo sakemannijalat! Mutta hieno tyttö hän on. Ilme on ainakin nätti!


Poseeraus, Pinjalla ikää tällä hetkellä 8 kk ja 3 vkoa.

Näppärä neiti


Hoh! Sinne meni kesä ja syksy yllätti jälleen meikäläisen. Mutta onneksi jäljellä on hienot muistot menneiltä kuukausilta, vaikka aika tuntuu taas menneen turhankin nopeaa. Onneksi päästiin sentään jossain käymään vähän "tuulettumassa", eli Savonlinnan mökkeilyt, juhannuksen vietto Pinjan kanssa kaksin Vihannissa ja parin viikon takainen shelttileiri oli kyllä kesän kohokohtia, joita on kiva muistella näin iltojen piementyessä ja kuvia selaillessa.

Viikko sitten kotiuduttiin takaisin Vihannin ja Kuopion reissuilta ja kulunut viikko onkin mennyt yhdessä hujauksessa, sillä eräs ystäväni oli meillä alkuviikon kylässä ja itse kävin loppuviikosta Turussa toisen ystäväni luona ja olin ekaa kertaa 2 YÖTÄ EROSSA (!!!) Pinjasta. Oli kyllä niin kova ikävä tuota karvaneitiä, ettei oo tosikaan. :D Jokainen koira, joka Turussa sattui tulemaan vastaan, aiheutti minussa "lievää" kaipuuta oman koiran luo ja yhtäkkisen lässytyspuhetulvan... Perjantaina saavuttuani kotiin, Pinja oli aivan yhtä iloinen jälleennäkemisestä kuin minäkin. Jos mulla ois häntä, niin se ois taatusti heilunut yhtä vimmatusti, kuin Pinjan pölyhuiska! Lähdettiin heti metsälenkille ja oli niin ihana päästä katsomaan Pinjan kirmaamista "pitkästä aikaa".

Hankin muuten Pinjalle ja itelleni juoksuvyön Zooplussalta, jota ollaan jo testattu muutamaan otteeseen. Vyön mukana tullut hihna on turhan jämäkkä, mutta onneksi se on irroitettavissa ja oon sitten pitänyt Pinjan omaa, ohuempaa hihnaa yhdistettynä juoksuvyöhön. Tuo vyö on kyllä kätevä siinäkin mielessä, että siinä on pari taskua, joihin mahtuu kivasti puhelin, avaimet, kakkapusseja ja Pinjan nameja! Kyllä me tytöt vielä tämän syksyn aikana aletaan tehä niitä juosulenkkejä, tai ainakin pikkupätkiä juostaan kävelylenkkien yhteydessä. Samassa zooplussan paketissa tuli myös pohjavillakampa, jota testasin ja hyvältä vaikuttaa. Vaikkei Pinjalla olekaan vielä kunnollista karvanlähtöä havaittavissa, niin onpahan jo kampa valmiina.

Pohdiskelen tässä vielä, ilmoitanko Pinjan Jyväskylän kv-näyttelyyn, joka on 11.11. Ei olis kovin pitkä matkakaan ja tuntuu, että tuohon on ihan kivasti vielä aikaa... Eli meillä ois hyvin aikaa harjoitella. ;)
7.9. menee halvin ilmoaika umpeen. Onneksi tässä on vielä perjantaihin asti aikaa miettiä ja ottaa selvää tuomarista. Muuten tässä vietetään muutama lomapäivä Pinjan kanssa touhuten ja keskiviikkona koittaa paluu koulun penkille. Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti