sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Neiti N. Vallaton 8 viikkoa

Niin se vaan eka viikko vierähti kahden koiran omistajana, huisia! Aika on mennyt kyllä ihan siivillä noiden kahden neitokaisen kanssa touhutessa ja kyllähän tuo pentu tuottaa oman lisähommansa, kun ulkona rampataan jatkuvasti. Mutta ainahan se ahkeruus tuossa hommassa palkitaan ja kun Ninni tekee mahdollisimman paljon tarpeitaan ulos, niin siitä se matka kohti sisäsiisteyttä alkaa! Pinjastakin on siinä hommassa oma hyötynsä, kun "isosisko" on Ninnille hyvänä mallina siinä, mihin sitä kannattaa pyllistää ja se pissa tehdä. 
Yöllä oon käyttänyt sisällä sanomalehtiä, kun oikeat pissa-alustat päätti Pinja pistää palasiksi ja Ninni tekee lehdelle yön aikana yleensä yhet pissat ja kakat. En oo siis käyttänyt pentua ulkona öisin, vaan just ennen nukkumaanmenoa ja heti ekana aamulla klo. 6:30. Pinja kun oppi siihen, että se pääsi öisin ulos ja Ninnin kohdalla tein nyt sen päätöksen, etten käytä sitä öisin. Oppiipahan siinä heti, että yö on nukkumista varten ja rauhassa tuo on yönsä nukkunutkin tähän asti.

Eilen käytiin ekaa kertaa omaa pihaa pidemmällä lenkillä, lähikaupan pihalla ihmettelemässä autoja ja ääniä. Hienosti ja reippaasti Ninni meni hihnassa, lähinnä Pinjaa seuraten ja välillä sen massukarvoissa roikkuen, melkoinen termiitti! Muutamat ihmiset jäivät tietysti puhuttelemaan ylisuloista pentua ja mielellään annankin ihmisten rapsutella sitä, että tottuu outojen ihmisten kosketuksiin. Ainakaan vielä ei oo tuossa pennussa näkynyt varautuneisuutta, vaan tällä viikolla on ottanut kaikki vieraat vastaan, joita meillä on melkein joka päivä käynytkin. Saatiin myös viikonloppuvieraita, kun mun kaks ystävää oli meillä kyläilemässä. Ninni sekä Pinja näyttivät nautiskelevan tyttöjen kesken vietetystä viikonlopusta täysillä, kun saivat rapsutuksia varmasti ihan yli tarpeen!

Myös koiravieraita ollaan omalle pihalle saatu, kun naapurin villakoira-Fiti ja toisten naapureiden chihuahuapojat Topi ja Bosse on käyneet moikkamassa Pinjaa ja uutta, vielä niin "oudolle" tuoksuvaa Ninni-otusta. Mielellään otetaan vastaan noita tuttuja koiria, jotka on hyvätapaisia ja terveitä, että Ninni tottuu heti muihinkin koiruuksiin kuin vain Pinjaan. 

Meillähän piti alkaa tällä viikolla tokon alkeet -kurssi, mutta kurssi onkin siirretty ens viikolla alkavaksi. Päivä ja kellonaika vaihtuivat, mutta onneksi ne sopi meille ja kurssille ollaan siis edelleenkin menossa. Odotan kyllä tosi innolla alkavaa kurssia! 

 
 
Painitaan!

Lepakkopentu

Ihan superhyvin Ninnin väreihin passaava tyyny!

Ja taas me painitaan... Hurjat pitkäkuonot vauhdissa (mattokin rullalla).
Tällä viikolla on kyllä tullut kuvailtua ihan urakalla ja hyvä niin, ikinä ei tule ottetua liikaa kuvia koirista! Ja varsinkin Ninnin haluaa muistaa noin suloisena nappisilmänä, mitä se nyt on. Tässä siis
jonkun verran kuvasaldoa viikon varrelta.

"Ai kuka on söpö? Ai minäkö?"

Ois niin täydellinen kuva, jos Pinjakin kattos kameraan! Mutta kun eii...

Sweetheart sydämen päällä pötköllään <3
Kumman vaahteranlehti? No, Pinjan mielestä Hänen.


Jep, YRITETTIIN ottaa Ninnistä seisomiskuvaa ja tässä paras otos...


Tähän loppuun vielä viikolla otettu "virallinen" poseeraus Pinjalta 9 kuukauden iän kunniaksi.

Pinja 9 kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti