maanantai 26. maaliskuuta 2012

Viime viikonlopusta

Oltiin viikonlopun vietossa Savon sydämessä, eli Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Pinja oli tietty mukana ja sai taas uusia koira- ja ihmistuttavuuksia. Yövyttiin mun appivanhempien luona Siilinjärvellä ja käytiin lauantaina meidän kummipojan ristiäisissä. Perjantaina menomatka sujui muuten hyvin Pinjan osalta, paitsi että taas piti oksentaa. Onneksi vain kerran ja kyllä on tuo häkki takakontissa hyvä paikka kuljettaa tuommosta matkapahoinvoivaa elukkaa. :D Ei sotkeudu kun Pinjan huopa... Neiti osaa olla nätisti häkissä, ei alun alkaenkaan ole vinkunut siellä matkustaessaan. Menomatkalla ihmeteltiin, miksi Pinja alkoi yhtäkkiä haukkua peräkontissa ja Timppa tarkistikin, että mikä sillä on hätänä. No, meidän fiksu tyttö ilmoittikin vain oksennuksestaan häkissä!

Perjantaina Pinja sai tehdä tuttavuutta Namin kanssa, joka on mäyräkoiran ja venäjänajokoiran risteytys. Pinja oli alussa tapansa mukaan arka, mutta lämpeni nopeasti Namin kanssa leikkimään. Onneksi tytöt tulivat hyvin toimeen, sillä vietiin Pinja muutamaksi tunniksi lauantaina Namin omistajille hoitoon, meidän ollessa kummipoikamme Onnin ristiäisissä. Hyvin oli lauantainakin mennyt Pinjalla, eikä se ollut vikissyt ollenkaan meidän perään! Reipas tyttö. Lauantaina Pinja tapasi myös nuoren stabyhoun uroksen, Ludden, joka olikin sitten vähän isompi ja villimpi tapaus kuin Nami. Pinja pötki pakoon sohvan taakse, jonne Ludde ei päässyt. Loppujen lopuksi Pinja kuitenkin leikki Ludden kanssa, kun Ludde hoksasi mennä maahan makaamaan ja leikki Pinjan kanssa samalta tasalta. Illalla olin yöhön asti Kuopiossa kavereiden kanssa ja jätettiin Pinja toiseen mummilaansa, mun appivanhempien luokse. Eipä se neiti ollut onneksi tehnyt pahojaan meidän poissa ollessa, vaan oli mennyt heti mun lähdettyä nukkumaan. Taisi olla siis aika raskas päivä tuo lauantai, kun kerrankin sai painia muiden koirien kanssa!

Sunnuntaina Pinja sitten tapasi meidän kummipojan, jonka kanssa Pinjalla on reilun kuukauden ikäero, eli Pinja on Onnia vanhempi. Pinja ihmetteli lattialla huovan päällä köllivää vauvaa ja haisteli sen varpaita. Näky oli kyllä niin ihana! Jossain vaiheessa Pinjaa alkoi selvästi ärsyttää meidän vauvalle lepertely ja sehän alkoikin haukkua; mitä te sitä vauvaa siinä koko ajan höösäätte, huomatkaa minut! Sunnuntaina ulkoiltiin Siilinjärvellä ja ilma oli kyllä mitä parhain. Unohdinkin aiemmin mainita, että lauantaina meitä tuli lenkillä vastaan toinen sheltti, merlenarttu sekin ja ikää 3 vuotta. Pinja oli aivan riemuissaan! Toinen koira ei niinkään... aika semmonen perus varautunut sheltti, mutta tosi kiltti ja rauhallinen oli se. Taas sai huomata, kuinka iso tyttö Pinja on, kun se oli miltei sen aikuisen sheltin kokoinen. 
Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus mennä Pinjan ekoihin mätsäreihin, jotka järjestetään Rengossa. Bongasin ilmoituksen lähikaupan ilmoitustaululta ja into nousi heti pilviin, tuonne lähtee meidän pentu sosiaalistumaan! No, saapa nähdä, miten Pinja osaa käyttäytyä. Oikeastaan mua huolettaa eniten se, jos se hyppii ja pomppii vaan menemään ja tarjoaa istumista kun pitäisi seistä. Mutta pitää ottaa rennosti, harjoittelemaanhan me ollaan sinne menossa. :)

Ulkoilun väsyttämä (huomaa kohta irtoava korvapaino)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti