sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vuoden ekat rallyt ja Ninnin hammashommat

Perjantaina oltiin vuoden ekoissa rallyharkoissa ja kertailtiin alokasluokan liikkeitä kahden eri radan muodossa. Tällä kertaa meitä oli vain 3 koirakkoa, joten kaikki sai mennä neljä kertaa molemmat radat läpi, joka oli kyllä tosi mahtava juttu näin pitkän tauon jälkeen. Pinja muisti hyvin liki kaikki liikkeet, itselläni oli sen sijaan vähän hakemista siinä, missä kohti liikkeet tulee suorittaa tehtäväkyltteihin nähden. Käännöskylttien kohdalla liike suoritetaan kyltin edessä, mut liikkeet tulee suorittaa 45 asteen kulmassa takaviistossa kylttiin nähden. Se on tarkkaa hommaa!
Olin iloisesti yllättynyt Pinjan intensiiviseen tekemiseen pitkästä aikaa halliolosuhteissa, nakinpalat tekivät kauppaansa. Pinjan turha hallissa haukkuminen on myös vähentynyt syksyisestä ja uskon, että kyllä siitä vielä vähemmän äänekäs, jos ei kuitenkaan ihan hiljainen, koira saadaan harjoittelulla aikaiseksi.

Mulla on mieli jo ihan keväässä ja kesässä ja näin ollen myös tulevissa näyttelyissä. Lisäilinkin tuohon "Tulevaa"-kohtaan muutamia näyttelyitä, joihin mielellään oisin Ninniä viemässä. Muutamaan ulkonäyttelyyn ajattelin Pinjankin ilmoittaa mukaan. Saa nyt kumminkin nähdä, moneenko näyttelyyn lopulta päästään, kun kesätyöhommatkin on mun osalta vielä yhtä kysymysmerkkiä.

Ninnin suuhaavat ovat alkaneet parantua hyvin ja joka päivä oon tikkikohtia taputellut Corsodyl-nimiseen tököttiin kastetulla pumpulilla. Silti tuon pennun henki haiskahtaa melko oudolle ja suoraan sanottuna pahalle. Mutta jospa suun haju parantuu samaan tahtiin haavojen kanssa... Vielä reilun viikon ajan Ninni saa syödä turvotettuja nappuloita ja lihaa, mutta onneksi luita voi antaa jo tiistaina pureskeltavaksi. Yllättävän hyvin penskalla on mennyt ilman kovaa purtavaa ja lattialistat ym. houkutukset se on jättänyt rauhaan. Kipulääkettä oon antanut sille nyt joka päivä ihan varmuudenkin vuoksi ja eipä tuo ole näyttänyt mitenkään kipuilevankaan. Lääkkeen antaminen on onnistunut tosi hyvin, sillä se on nestemäisessä muodossa ja ruiskulla vaan tähdätään tökötti suuhun.

Tikkisuu poseeraa

Ostin eilen Musti&Mirristä täyskumisen pallon, jossa on naru kiinni. Sillä ollaan tässä viikonlopun aikana muutamaan otteeseen leikitty, jotta saataisiin Ninnin alakulmurit kasvamaan paremmin oikeille paikoilleen. Oikealla puolella tilanne on huolestuttavampi, sillä alakulmuri kasvaa juuri kitalakea kohti. Vasemmalla puolella kulmuri on sentään asettunut omaan "uomaansa", eikä onneksi paina kitalakea vasten. Sormella olen myös alakulmureita nitkutellut olospäin, mutta arvatakin saattaa, ettei sopulineiti ole tästä hommasta kovinkaan innoissaan...

Mikä ihana aamu! Eikä pakkastakaan kuin reilu -10 astetta...

Biibaa


Tytöt mättähälläEi kommentteja:

Lähetä kommentti