lauantai 14. huhtikuuta 2012

Pinjan mätsäridebyytti!

No nyt ollaan käyty tutustamassa toisiin koiriin ja koiratapahtuman vilinään Parolassa tänään järjestetyssä Match Showssa. Arvatakin saattaa, että Pinja on tällä hetkellä nukkumassa väsymystään pois, sillä onhan sellaisessa hajujen ja äänien, ihmisten ja koirien sekamelskassa hengaaminen henkisesti rankkaa!

Meijän neiti selvisi oikein hienosti ensimmäisestä mätsärikokemuksestaan ja saatiin kotiin viemisiksi hieno pokaali ja sininen ruusuke! Oltiin sinisten 2. (eli tässä tapauksessa luokan viimeisiä, sillä pieniä pentuja oli yhteensä 4) ja Pinja oli kehässä kyllä välillä tosi nätisti ja seisoi kivasti. Hampaita neiti ei olisi antanut katsoa ollenkaan ja sitä harjoiteltiinkin sitten kahteen kertaan tuomarin käskystä. Jänskäsin etukäteen vähän sitä, että alkaako Pinja pomppimaan ja koittaako se jyrsiä mun saappaan vartta ja niinhän siinä kävi, että pikku piraija tarttui saappaanvarteen yhdessä vaiheessa leikkimielisesti muristen. Oli siinä sitten pokassa pitelemistä, kun kehässä kipitettiin ja koira saappaassa kiinni... Mutta joo, päästihän Pinja toki heti irti, kun komensin.

Lahjontaa!

Kuvakulma on vähän väärä, mutta kattokaa nyt kun Pinja seisoo kivasti!

Jee, me saatiin kiva palkinto! Huomatkaa Pinjan terhakka istunta...

Tuomarin ilme kertoo kaiken 

Tuomari kehui Pinjaa lupaavaksi ja reippaaksi koiranaluksi ja luokkansa nuorimpana sai kommenttia myös söpöstä ulkonäöstään ja värityksestään. Tuomari oli mukavan kannustava ja muutenkin ilmapiiri koko tapahtumassa leppoisa. Osallistujamäärän vähyyteen vaikutti varmasti sateinen ja tuulinen sää, mutta onneksi juuri meidän luokkamme aikaan ei vettä satanut. ;)
Jäi kyllä tuosta mullekin ihan ekasta mätsäristä semmoset fiilikset, että kyllä me tullaan vielä niitä kiertämään. Vaikkei niissä sijoittuisikaan niin mätsärit on tapahtumana niin hyvä mahdollisuus tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja samalla koiraakin tulee sosiaalistettua. Täällä Hämeenlinnan seudulla onkin tulevan parin kuukauden aikana useampi Match Show tulossa ja ajateltiin ainakin Turenkiin mennä 25.4. Ensi viikonloppunakin olisi tapahtuma tuolla samaisella kentällä Parolassa, mutta minä en satu olemaan paikkakunnalla ja tuskin Timppa lähtee Pinjaa sinne esittämään.

Pinjan hampaista tähän loppuun vielä muutama sana, nimittäin neidillä alkaa olemaan etuhampaat lähteneet ja osa myös vaihtuneet. Kulmahampaat vielä on ja pysyy, mutta eiköhän nekin tässä irtoile kun leikitään vetoleluilla ja ulkona kaikilla eteen sattuvilla kepeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti