perjantai 10. elokuuta 2012

8 kuukautta koiran elämää

Mulla on nyt iso tyttö, Pinja täyttää tänään 8 kuukautta! Mitat neidillä on tällä hetkellä 38 cm ja 8,2 kg. Pinja sai "synttärilahjansa" jo eilen illalla, kun annoin sille ekaa kertaa ikinä poron lihaisan luun. Sitä kolutessa menikin sitten koko ilta kivasti, lenkille sentään sain neidin lähtemään pienellä maanittelulla, mutta muuten Pinjan eilisilta kului intensiivisesti luuta jyrsiessä. Ennen nukkumaanmenoa Pinja joi vesikuppinsa melkein tyhjäksi ja käytin sitä sitten pisulla ennen kun itse menin nukkumaan. No mutta kuinkas olikaan yön aikana käynyt - Pinja oli tehnyt kahdet pisut olohuoneen matolle! Oli varmaan niin kova hätä ollut ja tosiaan se luu janotti niin kauheesti. Toivottavasti neiti ei nyt ota tavakseen pissailla samoihin kohtiiin mattoa, vaikka eihän niitä kaikkia hajuja oikeen millään tuosta matosta voi pesemälläkään irti saada. Höh.

Poro on H-Y-V-Ä-Ä!
Käytiin hankkimassa Pinjalle aikaisemmin tällä viikolla myös syksyä varten kiva sadetakki! Ajattelin ekaksi semmosta lahkeellista mallia, mutta kun M&M mentiin sovittamaan eri vaihtoehtoja, niin tuo lahkeeton malli oli helpompi pukea ja suojaa kuitenkin selän lisäksi massua ja jonkuverran housukarvojakin. Pinja ei oikeen ees osannut kävellä semmonen lahkeellinen puku päällään, vaan kulki etujalat pökkelöinä niinku mikäkin kouluhevonen. Myyjän mukaan koirat kuitenkin oppii kävelemään lahkeellisen puvun kanssa, kun ovat tottuneet siihen. No, nyt me sitten odotellaan niitä syksyn sateita, että päästään esittelemään tuota niin kivaa pukua!

Uusi hieno sadetakki. Nyt on kiva oottaa syksyä!

"Meen kyllä tänne vähän piiloon..." Kartiot ja puku sävy sävyyn.

Höpönen <3
Ilmoittauduttiin Pinjan kanssa alkeistokoon, joka alkaa 13.9. Neljän kerran kurssi ei ollu mun mielestä mikään pahan hintainen, joten sinne siis mennään harjoittelemaan vähän tokoilua kouluttajan ohjauksella. Omaa tahtia ollaan otettu sivulle tuloa, seuraamista, paikalla oloa ja luoksetuloa. Mulla ei tosiaan oo aiempaa kokemusta tokoiluista, niin aattelin että parempi mennä kurssille aloittamaan tuo homma. Oppiipahan Pinjakin heti oikein ne liikkeet, enkä minä pääse sössimään sitä hommaa alkuunsa omalla tietämättömyydelläni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti